Kansas

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Kansas

Eladó ingatlan Kansasban

Kansas északkeletre hat a Nebraska államban; keletre Missouri-val; dél felé Oklahomával; és a nyugat felé Colorado

Ha az államba költöz vagy már itt lakik, ha Kansasban értékesítendő ingatlant keresel, ha bérletről vevőre szeretne költözni, folytassa a cikkünk olvasását, hogy többet tudjon meg arról, hogy az ingatlanelőrejelzések hogyan befolyásolják a céljait.

A Kansas ingatlanpiac jelenleg jobb a Kansas-ban eladott ingatlanok eladók számára. Kevesebb ház van a piacon, és a szükséges árak tovább emelkednek.

Azonban 2018 februárjában a háztartások árbevétele néhány százalékponttal csökkent. Ez nem jó hír azoknak a lakástulajdonosoknak, akik eladni akarják.

A szakértők számolják ki, hogy a Kansas tulajdonságai növekedni kezdenek, ahogy tavasszal haladnak, egyre növekvő árakkal.

Ez azt jelenti, hogy az évek során az otthonok drágábbak lesznek, így most lehet a legjobb idő egy Kansas-ban lévő ingatlan megvételére, ha megengedheti magának.

Két Kansas város szerepel az Egyesült Államokban élő 150 legjobb város listáján.

Wichita városa 77. helyre került, míg Overland Park városa volt a 8. helyen.

Az Overland Park általános rangsorja elég jó volt, de ez a város is sikerült elérnie az öt legkedveltebb kategóriát az olcsóbb bérleti díjak kategóriájában.

De ez a pillanat egy jó ideje vásárolni egy eladó ingatlant Kansasban. Az árak emelkednek, de pillanatnyilag még mindig megfizethető lakások találhatók, amelyek kiváló állapotban vannak.

A 2018-as ingatlanpiac Kansasban jó lehet az eladók számára, de ez nem jelenti azt, hogy a vevők nem tudják megtalálni álmaikat.

A lakásárak lassan és folyamatosan növekedhetnek egész évben. Azonban még mindig kedvező árúak, attól függően, hogy mit keres.

 Ha arra gondolsz, hogy találni ingatlant értékesíteni Kansas-ban, akkor tudnia kell, hogy ez egy olyan állam, ahol sok nyitott hely van, napsütéses égbolt és kevés forgalom. De a Kansas foglalkoztatás növekedése kevesebb mint 1% -kal elmarad a szomszédos államoktól, és az állam 2012 óta jelentős költségvetési hiányokkal szembesül.

Ez az országot az Egyesült Államok 34. helyére helyezi a lakosság és a népesség növekedésének 31. helyén. Másrészt, az állam legkisebb városai, amelyek gyorsan csökkenő népességgel rendelkeznek, ingyenes otthoni terepet és más ösztönzőket kínálnak azoknak, akik lakóhelyüket áttelepítik és felépítik. Ezek a szomorú városok közé tartozik Ellsworth, Atwood, Lincoln, Minneapolis és Marquette

A Wichita a Kansas legnagyobb városa, több mint 670 ezer embert foglalkoztat a metróban, úgynevezett "Air Capital of the World", mivel több légitársaságot üzemeltet. Más vezető iparágak közé tartozik a mezőgazdaság, a szarvasmarha-termelés és a marhahús-feldolgozás, az energia és az ipari ásványok.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 9551

Eladás Ház, Kansas, Allen County, Topeka, Topeka

38,349,526.16HUF
Eladás
Ház

67 m²
Super deal u suncanoj Floridi! (10 minuta od plaze). Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inve...
Cod. 9549

Eladás Három hálószobás lakás, Kansas, Anderson County, Wichita, Wichita

40,673,523.54HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

111 m²
Florida! -----> Vasa investicija/ stan u Majamiju! Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inves...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB