Kansas

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Kansas

Eladó ingatlan Kansasban

Kansas északkeletre hat a Nebraska államban; keletre Missouri-val; dél felé Oklahomával; és a nyugat felé Colorado

Ha az államba költöz vagy már itt lakik, ha Kansasban értékesítendő ingatlant keresel, ha bérletről vevőre szeretne költözni, folytassa a cikkünk olvasását, hogy többet tudjon meg arról, hogy az ingatlanelőrejelzések hogyan befolyásolják a céljait.

A Kansas ingatlanpiac jelenleg jobb a Kansas-ban eladott ingatlanok eladók számára. Kevesebb ház van a piacon, és a szükséges árak tovább emelkednek.

Azonban 2018 februárjában a háztartások árbevétele néhány százalékponttal csökkent. Ez nem jó hír azoknak a lakástulajdonosoknak, akik eladni akarják.

A szakértők számolják ki, hogy a Kansas tulajdonságai növekedni kezdenek, ahogy tavasszal haladnak, egyre növekvő árakkal.

Ez azt jelenti, hogy az évek során az otthonok drágábbak lesznek, így most lehet a legjobb idő egy Kansas-ban lévő ingatlan megvételére, ha megengedheti magának.

Két Kansas város szerepel az Egyesült Államokban élő 150 legjobb város listáján.

Wichita városa 77. helyre került, míg Overland Park városa volt a 8. helyen.

Az Overland Park általános rangsorja elég jó volt, de ez a város is sikerült elérnie az öt legkedveltebb kategóriát az olcsóbb bérleti díjak kategóriájában.

De ez a pillanat egy jó ideje vásárolni egy eladó ingatlant Kansasban. Az árak emelkednek, de pillanatnyilag még mindig megfizethető lakások találhatók, amelyek kiváló állapotban vannak.

A 2018-as ingatlanpiac Kansasban jó lehet az eladók számára, de ez nem jelenti azt, hogy a vevők nem tudják megtalálni álmaikat.

A lakásárak lassan és folyamatosan növekedhetnek egész évben. Azonban még mindig kedvező árúak, attól függően, hogy mit keres.

 Ha arra gondolsz, hogy találni ingatlant értékesíteni Kansas-ban, akkor tudnia kell, hogy ez egy olyan állam, ahol sok nyitott hely van, napsütéses égbolt és kevés forgalom. De a Kansas foglalkoztatás növekedése kevesebb mint 1% -kal elmarad a szomszédos államoktól, és az állam 2012 óta jelentős költségvetési hiányokkal szembesül.

Ez az országot az Egyesült Államok 34. helyére helyezi a lakosság és a népesség növekedésének 31. helyén. Másrészt, az állam legkisebb városai, amelyek gyorsan csökkenő népességgel rendelkeznek, ingyenes otthoni terepet és más ösztönzőket kínálnak azoknak, akik lakóhelyüket áttelepítik és felépítik. Ezek a szomorú városok közé tartozik Ellsworth, Atwood, Lincoln, Minneapolis és Marquette

A Wichita a Kansas legnagyobb városa, több mint 670 ezer embert foglalkoztat a metróban, úgynevezett "Air Capital of the World", mivel több légitársaságot üzemeltet. Más vezető iparágak közé tartozik a mezőgazdaság, a szarvasmarha-termelés és a marhahús-feldolgozás, az energia és az ipari ásványok.

  •  
    Költözés Kansas-ba. Külföldön élő és Kansas-ban él.

      Az amerikai középnyugati részén található, körülbelül 2 800 000 lakosú Kansas az Egyesült Államokhoz tartozó szövetségi államok egyike, egyedi és különálló történelmével. Egy olyan hely, amely még ma is hangsúlyozza a világ egyik legtöbb etnikumú népességének gyökereit, és képes elbűvölni minde ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 9551

Eladás Ház, Kansas, Allen County, Topeka, Topeka

46,729,953.60HUF
Eladás
Ház

67 m²
Super deal u suncanoj Floridi! (10 minuta od plaze). Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inve...
UNAVAILABLE
Cod. 9549

Eladás Három hálószobás lakás, Kansas, Anderson County, Wichita, Wichita

49,561,808.40HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

111 m²
Florida! -----> Vasa investicija/ stan u Majamiju! Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inves...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB